Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

221 commentaren van in totaal 221 beoordelingen
Verkoop
Geschiere c.v (Emmeloord)
02/11/2018
10

Deze dealer heeft aandacht voor de klant. Geeft goede voorlichting aan de klant. Vragen over de nieuwe auto worden goed beantwoord als de auto enige tijd in gebruik is.

Service
Pier Bosma (Swifterbant)
02/11/2018
9

Ik ben een tevreden Toyota gebruiker, evenals het verrichtte onderhoud door de dealer. Er is een goede samenwerking.

Service
Jan Romkes (Urk)
29/10/2018
8

Goede service.

Service
Dhr. S Oost
19/10/2018
10

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en snelle service.

Service
Dhr. K.Nentjes (Urk)
17/10/2018
10

Sinds de wisseling van het dealerschap van Duren naar *** is er weinig in de structuur veranderd.En over van ** was ik ook zeer tevreden, mede door het feit dat ik met dezelfde mensen heb te maken die nu voor ** werken.

Verkoop
Dhr L. Bos (Urk)
17/10/2018
10

Van het begin tot het eind, vriendelijk en correct behandeld als klant.

Service
Van Lune (Rutten)
17/10/2018
8

Mooi cijfer

Service
J. Meuzelaar
05/10/2018
9

Behandeling , uitgevoerde wzh , omgeving

Verkoop
Fam. Schudde (Urk)
27/09/2018
8

Al jaren ons adres voor vakkundige begeleiding in aankoop en onderhoud van onze toyota auto`s.

Service
Dhr. H. Bron (Lemmer)
26/09/2018
9

Correcte afhandeling van eventuele problemen met mijn auto.

Service
Ben Harzevoort (Emmeloord)
23/08/2018
8

Ik ken de garage nog niet zo goed, maar wat ik tot nu toe ervaren heb was uitstekend.

Service
J P Draijer (Nijemirdum)
22/08/2018
8

Ze werken op afspraak, houden de afgesproken tijd aan en zijn correct en vriendelijk.

Service
Dhr. M . Visser (Urk)
25/07/2018
10

Zeer klantvriendelijke garage met goede en betrouwbare monteurs. Denken altijd in oplossingen. Nooit geen problemen gehad??

Service
Sjaak van Leeuwen (Emmeloord )
25/07/2018
8

Altijd goed behandeld en snel weer op pad.

Service
Tonny schouten (Ens)
11/07/2018
10

Vlotte afhandeling

Verkoop
Frank Visscher (Urk)
10/07/2018
9

Goed bedrijf met vakkundige mensen. Staan altijd voor je klaar.

Verkoop
Cees Zeeman (Urk)
09/07/2018
9

Vriendelijk personeel, zeer correct in uitleg en deskundigheid.

Verkoop
J. Arink (Kraggenburg )
03/07/2018
10

Vriendelijke mensen die altijd de afspraken nakomen.

Service
Jan van Eldik (Urk)
02/07/2018
8

Klantvriendelijk en een positieve sfeer. De klant is geen nummer en de nummers (factuurbedrag) zijn alleszins redelijk!

Service
Mehmet (Lelystad)
28/06/2018
10

Ik heb mijn lease-auto achtergelaten voor klein onderhoud, dit verliep uitstekend en ook de leenauto was keurig. Bedankt voor alles.

Service
Hendrik Bakker (Urk)
27/06/2018
10

Goede service en duidelijkheid.

Verkoop
Jan buter (Urk)
27/06/2018
10

Alles goed geregeld voor ons

Service
Dhr. R.R. Snabilié (Marknesse)
20/06/2018
10

Als men oordeelt dat er extra kosten komen, bijvoorbeeld banden vervangen zal men altijd eerst raadplegen.

Service
Mevr. Pasterkamp (Urk)
20/06/2018
8

Ze zijn vakkundig en vriendelijk ze weten wat ze doen ik hoefde niet langer te wachten dan was afgesproken gewoon goed dus

Service
J.B.Schreuder (Emmeloord)
06/06/2018
9

goede service, correcte behandeling

Service
Mevr. Post
06/06/2018
8

Prima service. Weten wat ze doen. Nakomen van afspraken is een verbeterpunt. Twee keer iets op gevraagd en twee keer geen reactie gehad.

Service
René van den berg (Emmeloord)
06/06/2018
10

Goed en vakkundig personeel....vriendelijke en behulpzame mensen een Topdealer...

Service
Jan Wijnja (Emmeloord)
04/06/2018
10

Aangezien ik een drukke baan heb, bestaat er voor mij de mogelijkheid om eventueel een afspraak op zaterdag te maken en dat vind ik super.Bovendien is er bij een beurt indien het nodig is altijd een vervangauto te krijgen, dussss dik tevreden!

Service
Mevr.C.Kleinhoven
29/05/2018
10

Super , behandeling en meedenken goed.Gastvrij en persoonlijke aandacht,Altijd overleg.

Service
cor van westerlaak (follega)
24/05/2018
7

nette wachtruimte met koffie en nabij receptie

Service
Teun hoekman (Espel)
24/05/2018
10

Het gewoon voor treffelijk goed en ik had de zelfde Monteur die ik al jaren heb

Service
Ton ten Haaf (Emmeloord)
24/05/2018
9

Zoals gebruikelijk, vriendelijke ontvangst, werkzaamheden uitgevoerd, resultaten van service en test met mij besproken, kosten zoals van te voren opgegeven, dus..................., heb niets te wensen. Tot volgend jaar.

Service
Heleen Hoekstra (Urk)
18/05/2018
10

Een betere serviceadviseur heb ik niet eerder meegemaakt. Eerlijk en "to the point"! helder in de werkzaamheden en de kosten, die lager uitkwamen dan begroot. Gewoon goed meedenken met de klant.

Service
hilly de boer weerstand (urk)
17/05/2018
10

correcte en vriendelijke behandeig

Service
Pieter Koffeman (Urk)
16/05/2018
9

super geholpen en snelle service.

Service
Dhr. JW de Boer (N.v.t.)
18/04/2018
9

Persoonlijke benadering van de receptie, bekwame monteurs en goede service.

Service
T Brouwer (Lemmer)
12/04/2018
9

geen min punten of aanmerking aan te geven

Service
D Tijms (Emmeloord)
05/04/2018
10

Al bijna 35 jaar vaste klant. Het is alsof je thuis komt.

Service
Luuk (Urk)
05/04/2018
10

Alles was altijd Oke!

Service
Dhr. G Kraaijenbrink (Emmeloord)
14/03/2018
10

Ze zijn correct, houden zich aan afspraken,en deskundig/klantvriendelijk

Service
Jan Kerkvliet (Swifterbant)
14/03/2018
5

De uitgevoerde werkzaamheden hoorden niet bij de leeftijd van de auto, zeer hoog verschil tussen opgegeven te verwachten bedrag en het factuurbedrag. Een APK die niet bij een auto van 5 jaar hoort.De factuur van 2017 is volkomen identiek aan die van 2018, verschil in bedrag 3,-- euro, in omschrijving exact gelijk.

Service
Jw hakkers (Lemmer)
28/02/2018
10

Prima tevreden.

Service
Wietse de Jong (Lemmer)
17/01/2018
8

Ik was bij v. Duren tevreden en mijn eerste indruk bij v.d.Linden is positief

Service
Martin van Lune (Emmeloord)
10/01/2018
10

meer dan 30 jaar klant bij deze dealer en geen klachten

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Goede en persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
06/12/2017
6

De prijs van een grote beurt zonder banden was me erg tegengevallen.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Prima service en alles netjes afgehandeld.

Service
Hellen van der Veer (Almere)
29/11/2017
8

Pech gehad met 3 reparaties op een rij. Ben zeer netjes behandeld en heb bij de laatste reparatie een andere motor gekregen onder werkplaatsgarantie. Petje af garage vd Linde!

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Ik kan altijd op korte termijn bij hen terecht. De medewerkers zijn erg vriendelijk en klantgericht. De service voor de auto is ook uitstekend. Een prijsopgave van tevoren is mogelijk. Mocht er iets onvoorzien zijn, nemen ze contact op.

Service
Frank Visscher (Urk)
25/10/2017
9

Klantvriendelijk bedrijf, stipt met afspraken. Duidelijke communicatie.

Service
jannie vink (langweer)
18/10/2017
9

goed contact , afspraken nakomen , goede uitleg meerwerk en kosten daarvan.

Service
J Romkes (Urk)
12/10/2017
10

Een vertrouwde zaak, en een hele goede service!

Service
Anoniem
11/10/2017
10

aardige mensen werkplaats chef die met je meedenkt en goeie prijsopgave geeft lekkere koffie gewoon super garage

Verkoop
Corry Kappert (Kraggenburg)
11/10/2017
10

Al jaren een tevreden klant!

Service
K Grimmius (Franeker)
27/09/2017
9

vriendelijk ontvangst, zeer goede service en afhandeling

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Goede serviceFijne mensen

Service
Anoniem
31/08/2017
10

weet altijd waar je aan toe bent en word prettig geholpen

Verkoop
Mevr.Evenboer-Bachar (Luttelgeest )
16/08/2017
9

Geen klachten!!!

Service
K. Van Keulen (Urk)
31/07/2017
10

De auto rijd en remt nu nog beter. Ongelooflijk,voor kwaliteit voor mijn Toyota Prius en service ga ik naar van der linde.En kregen een nieuwe gratis leenauto. Helemaal geweldig

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Zeer vriendelijk personeel, die weten waar ze het over hebben. en geven goed advies en prijsopgave.

Verkoop
Oscar Vink
13/07/2017
5

Mijn auto was nog niet klaar op de dag van afleveren de verkoper had het te druk met andere klanten, dat voelt niet leuk als je de auto af komt halen, de verkoper heeft de auto om 8 uur in de avond bij mijn thuis afgeleverd en toen was de auto nog niet helemaal klaar er moest nog navigatie in gemaakt worden dus moest ik er weer een keer voor terug.

Service
Anoniem
05/07/2017
9

Prettig personeel vriendelijk en accuraat. Auto na kleine beurt gewassen terug gekregen.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Goede service, klantvriendelijk, vakbekwaam personeel

Verkoop
mevrouw Visser (Urk)
22/06/2017
9

Zeer klantvriendelijk. Goede informatie.

Service
C. Zeeman (Urk)
21/06/2017
8

Van der Linde opereert nog niet zo lang in Emmeloord maar de eerste indrukken zijn goed

Service
A. Romkes (Urk)
31/05/2017
10

top service

Service
L.Schaap (Ens)
18/05/2017
10

Vriendelijk personeel.
Men probeert de te maken kosten te beperken iom de klant door geen overbodige dingen te vervangen

Service
Jan Steenvoorden (Emmeloord)
26/04/2017
10

ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Goede service, hulp bij het overplaatsen van de kinderzitjes in de leenauto.
Mijn Yaris is inmiddels ruim 10 jaar oud en zelden extra kosten/ reparaties die worden uitgevoerd.

Verkoop
marlies scholten
12/04/2017
10

de dealer bevalt ons erg goed en als er wat is wordt het ook altijd netjes afgehandeld
wij hebben onze auto er altijd weg en eigenlijk nog nooit wat mee gehad
wij komen er met plezier en ze helpen je goed en altijd even in voor een praatje

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Na overleg over een reparatie buiten het geplande onderhoud, is vooraf een prijs opgegeven. Bij het afhalen bleek de rekening lager uitgevallen, omdat het werk vlotter ging dan verwacht. Voordeel klant!

Service
Fred Collingh (Emmeloord)
05/04/2017
10

Wij zijn uitermate tevreden over service, flexibiliteit in organisatie en meedenken, ook in financieel opzicht, zo dat de klant niet iets nodeloos hoeft te betalen.

Service
Jos de Boer
05/04/2017
10

Optimaal personeel

Service
Pieter Snavel (Urk)
05/04/2017
10

Goede garage met vriendelijke en nette mensen, je wordt er netjes behandelt en goed te woord gestaan

Service
Dhr. G Kraaijenbrink (Emmeloord)
30/03/2017
10

gewoon omdat deze mensen heel netjes en correct zijn,Vriendelijk zijn en goede service geven.koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
29/03/2017
8

Prima garage. deskundig personeel. leenauto indien nodig geen probleem. auto ruilen aan huis ook vaak mogelijk. lekkere koffie.

Service
Hendrik Bakker (Urk)
29/03/2017
10

Met dit bedrijf hebben we goede ervaringen.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Zeer kundige mensen die meedenken met de klant en adviseren wat voor de klant de beste oplossing is. Ze kennen de mensen bij naam en onder andere daarom is er een prettige en persoonlijke benadering.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

We zijn goed geholpen klantvriendelijk zijn ze zeker

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Je wordt er goed en correct geholpen.

Service
Fam. H.van Amerongen
23/03/2017
9

Waarom een 9?
a: Ik ken geen andere dealers ! (ik kom al vele jaren bij dezelfde dealer.)
b: Prettige ontvangst en altijd een kopje koffie
c: altijd een vervangende auto voor mij (wanneer het wat langer gaat duren!)
d: nooit klachten gehad over de werkzaamheden.
e: ik geef NOOIT tienen, omdat het cijfer dan alleen maar lager uit kan vallen!!!!!!

Verkoop
J.A.Hallie (Dronten)
23/03/2017
10

wij hebben drie Toyota'sbij deze garage gekocht, dat zegd genoeg.

Service
mevr b boes (sint jansklooster)
23/03/2017
10

alles was super geregeld

Verkoop
Rob van dongen (ens)
23/03/2017
9

Al jaren klant ,gewone mensen ,doen zich niet anders voor dan ze zijn en goede service.

Verkoop
Dubbele Ras (Urk)
16/03/2017
8

Ziet er goed uit en ken de mensen

Verkoop
Anoniem
27/02/2017
9

Deskundige mensen, goed persoonlijk contact.

Service
Wybo de Boer (Emmeloord)
23/02/2017
10

Zeer tevreden over de service en de stijl.

Service
H de Reus (Lemmer)
15/02/2017
9

Vriendelijke ontvangst, denkt mee in oplossingen bij een reparatie. Volledig transparante prijsopgave vooraf en neemt tegenvallers op voor eigen rekening. Geen gezeur over vervangend vervoer en reperatie conform afspraak uitgevoerd. Kortom, fijne dealer waar ik graag terug kom.

Verkoop
Anoniem
12/01/2017
8

Goed geholpen

Verkoop
Meindert van Slooten (Tollebeek)
09/12/2016
10

Super service

Service
Meindert van Slooten (Tollebeek)
18/11/2016
10

Super service

Service
Theo en Sylvia van Steenbergen (Emmeloord)
19/10/2016
10

meedenkende mensen begrijpelijke taal

Service
Ard en Betty van der Vijgh (Lelystad)
12/10/2016
10

Omdat het een uitstekende dealer is, met kundig prettig en eerlijk personeel.

Service
Jaap de boer (Urk)
12/10/2016
9

Goed behandeld en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
05/10/2016
10

Zeer vakkundig en klantgericht.

Service
Anoniem
20/07/2016
8

Prima garage, goede service, klantgericht

Service
Ton ten Haaf (Emmeloord)
13/07/2016
9

Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Thuis gebracht en weer gehaald na afloop van service.

Service
Anoniem
12/07/2016
10

Alles goed

Service
Anoniem
01/07/2016
8

Goede service, duidelijke communicatie rondom prijzen/reparaties en evt. meerwerk. Ook een leenauto is nooit een probleem.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

omdat ik tevreden ben

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

Snel en goede zaken gedaan.

Service
Anoniem
08/06/2016
7

Is voor mij een neutraal antwoord omdat ik nog te weinig ervaring met de dealer heb

Service
Anoniem
27/05/2016
8

Goede ervaringen en prettige communicatie

Service
P.R>Benjamins (Emmeloord)
19/05/2016
9

De manier van zaken doen is goed. Afspraken goed , onderhoud goed , communicatie goed.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

we worden netje te woord gestaan het ziet er netjes uit

Service
Anoniem
13/05/2016
8

Goede service en ruilauto

Service
willem de boer (urk)
13/05/2016
8

toen ik mijn dealer vrijdag op de hoogte bracht dat mijn auto op maandag op de planning voor een beurt zei een medewerker:
Laat hem gelijk maar staan kun je van het weekend ff de nieuwe prius proberen . dat was top

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Uitstekende service, vooraf prijsopgave en er wordt met de klant meegedacht over eventueel te maken keuzes.

Service
bertha boes (sint jansklooster)
20/04/2016
9

vriendelijk lekkere koffie perfect

Service
Dhr. R.R. Snabilié (Marknesse)
30/03/2016
10

De mensen zijn zeer klantvriendelijk. Ze doen wat ze zeggen en geven een prijs vooraf. De factuur zit er niet ver naast. Fijn dat er nog zulke garages bestaan.

Service
M.Pott (Lelystad )
30/03/2016
10

Ben hier al jaren wordt altijd vriendelijk geholpen. Goede service leen auto nodig geen probleemGewoon de beste Toyota dealer van Nederland 😃😃

Service
Anoniem
09/03/2016
9

tevreden over alles!

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Tevreden!

Service
Luuk Schudde (Urk)
03/02/2016
8

Prima mensen!

Service
W N Middelkoop (Urk)
03/02/2016
10

Goede relatie, service, kwaliteit van werkzaamheden

Service
Doeleman (Emmeloord)
27/01/2016
9

Prettig bedrijf. Doen wat ze zeggen. Korte lijnen

Service
Cees Zeeman
20/01/2016
9

Straalt klantvriendelijkheid uit, correctheid, netheid en goede uitleg van de werkzaamheden en krijg altijd een goed advies mee!

Service
Kees Mension (Luttelgeest)
13/01/2016
8

gewoon goed, vriendelijk, amicaal en behulpzaam

Service
marinus rijstenbil (emmeloord)
13/01/2016
8

omdat het een goede dealer is

Service
A de Vries (Urk)
06/01/2016
10

Uitstekende service, zeer behulpzaam en denken graag met je mee.

Service
Wietse de Jong (Lemmer)
06/01/2016
8

Ben al ongeveer 40 jaar met genoegen bij de dealer

Service
Tineke Hakvoort (Urk)
24/12/2015
8

Vriendelijk netjes en behulpzaam

Service
G. Kramer (Urk)
16/12/2015
8

wordt er netjes en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
26/11/2015
9

Klantvriendelijk, deskundig en prettige behandeling bij de receptie

Service
Jan Noot (Espel)
19/11/2015
10

Altijd prettige ontvangst bij de receptie (ik ben al vele jaren klant), altijd snelle actie, ook bij onaangekondigde zaken.

Service
Dhr. j.h.Kroes. (Lemmer)
18/11/2015
8

omdat alles naar wens is verlopen.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Bij de dealer wordt alles steeds keurig volgens afspraak uitgevoerd en verantwoord op de rekening en in het service boekje. Eventueel kan ik bij een servicebeurt beschikken over een prima, schone vervangende auto. Kosten worden tevoren besproken en daarbij denkt de garage mee.

Service
Dhr. Glenn (Emmeloord )
11/11/2015
9

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Omgeving is netjes. Werkzaamheden altijd goeduitgevoerd. Ben heel blij met ze.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

Een voor mij vertrouwd adres met personen die ik persoonlijk ken en waardeer om hun manier van zaken doen.

Service
Pier Bosma (Swifterbant)
28/10/2015
8

Betrouwbaar en degelijk

Verkoop
Samme Bos (Rutten)
28/10/2015
9

Jarenlang zeer goede service en het gevoel hebben dat je als klant telt.

Service
H.R. Meester (Swifterbant)
21/10/2015
10

Bijzonder servicegericht, dus een prettige garage.

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
8

Gunstige aanbieding/offerte ! Kennis van zaken mbt opties voor nieuw te leveren auto kan wat beter.

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
9

Al 44 jaar rijervaring met Toyota en ik blijf er in Rijden tot nu voor altijd

Vriendelijk, de inruil prijs waren we gauw uit, Mijn vrouw heeft de hele transactie gedaan met een vrouw vriendelijke verkoper .

Verkoop
Anoniem
13/10/2015
10

Ik doe inmiddels dertig jaar zaken met deze dealer en tot nu nog steeds tot volle tevredenheid.

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Na iedere beurt valt mij zeer positief de correcte behandeling,alsmede de efficiency van de garage op. Ook ben ik iedere keer weer zeer te spreken over het naar verhouding lage bedrag, vergeleken met mijn vorige merk, een Citroën, en ik rijd net zo lekker, zo niet beter!

Service
Anoniem
05/10/2015
8

duidelijke af spraken en goed geregeld.

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Altijd correcte behandeling. Komen afspraken na.

Service
T Brouwer (Lemmer)
23/09/2015
8

heb niets te klagen

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Correcte behandeling

Service
w.c.slump (Emmeloord)
11/09/2015
9

IK wordt hier altijd uitstekend geholpen.

Service
glenn (emmeloord)
24/08/2015
9

Vriendelijk. Behulpzaam. Onderhoud goed.

Service
jacob eising (swifterbant)
05/08/2015
9

prima garage met deskundig personeel.

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Ik ben tevreden over mijn aygo. het enige wat me stoort is dat er in m,n stoel gaatjes zijn gevallen in de bekleding. Bij de Toyota duurt het wel erg lang voordat ze deze zaken serieus nemen en actie ondernemen. ik heb het al een tijd geleden aangegeven maar bij de fabriek doen ze er totaal niets mee..jammer

Service
Nic zwaan (Emmeloord)
16/07/2015
9

Goede en duidelijke afspraken,correct in de uitvoering, bij vragen altijd een luisterend oor ,

Service
Dhr. A. ten Haaf (Emmeloord)
08/07/2015
9

Correcte, vriendelijke en behulpzame service

Service
Anoniem
06/07/2015
8

altijd tevreden over de behandeling

Service
elmar hammerle (lelystad)
17/06/2015
8

vakbekwame mensen, vriendelijk

Verkoop
Sandra (Enschede)
17/06/2015
8

Vriendelijk, goede service.

Service
Theo van Steenbergen (Emmeloord)
17/06/2015
10

denkt met je mee en geeft goed advies

Service
Anoniem
01/06/2015
10

Dit is een no-nonsense Toyota garage. De auto van de klant wordt niet alleen snel, maar ook deskundig onderhouden. Alles wordt duidelijk uitgelegd: van te voren wordt aangegeven wat de kosten globaal zijn (ook kun je die ook vinden op de Toyota site wat ik altijd van te voren doe) en hoelang het onderhoud zal duren. Als er tijdens de beurt blijkt dat er iets vervangen moet worden, word je hierover direct benaderd. Ik ben uitermate tevreden over de dienstverlening van deze dealer. De medewerkers zijn vriendelijk, netjes en behulpzaam. Verder ziet het bedrijf, ook en vooral de garage, er altijd opgeruimd en schoon uit wat ik een goed teken vind.

Service
Anoniem
01/06/2015
8

Je word er vriendelijk behandeld

Service
W de boer (urk)
26/05/2015
9

keurige mensen ,ze staan ten alle tijde voor je klaar

Service
Anoniem
20/05/2015
5

Admin. fouten waaronder klantverwisselingen (ik heb de pechhulppas van iem anders ontvangen) en online afspraak tijd en datum waren niet bekend toen ik aankwam, koffie niet te drinken, spinnenwebben aan de occasions, wel zeer vriendelijk/persoonlijk geholpen, goede techn. medew. en keurige leenauto.

Service
Dhr. C. Visser. (Emmeloord.)
20/05/2015
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Je word altijd vriendelijk behandelt, de service voldoet prima aan onze eisen. De auto is prima in orde als we hem weer mee krijgen en mocht dat niet zo zijn zijn ze altijd bereid om tot de bodem te zoeken waar het probleem ligt.

Service
.Mevr.D.C.van der Wende (Creil)
13/05/2015
8

Vriendelijke en correcte ontvangst. De tijd die was aangegeven dat ik moest wachten.klopte precies.Er werd keurig gevraagd of de ruitenwisser achter vervangen mocht worden en ik kreeg de auto netjes schoon terug.

Service
Roel Boer (Lelystad)
13/05/2015
9

Vriendelijk,vakkundig, goede uitleg betreft o.a. reparatie. Goede prijsopgaaf.
Een garage waar je als klant serieus genomen wordt.

Service
.Mevr.D.C.van der Wende (Creil)
06/05/2015
8

Vriendelijke en correcte ontvangst. De tijd die was aangegeven dat ik moest wachten.klopte precies.Er werd keurig gevraagd of de ruitenwisser achter vervangen mocht worden en ik kreeg de auto netjes schoon terug.

Verkoop
Fam M de Wit (Urk)
30/04/2015
8

Goede informatie

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Wij zijn tevreden.

Service
Goosen (Urk)
29/04/2015
10

Doet wat ze zeggen, zeggen wat ze doen betrouwbaar en kundig personeel

Service
Loosman (Urk)
09/04/2015
10

Goede en snelle service, gratis leenauto en deskundig advies en een redelijk gematigde factuur.

Service
Jos de Boer (Urk)
08/04/2015
10

Perfecte service

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Zeer klantvriendelijk, service gericht en persoonlijk

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Prima eerste contact, vriendelijke benadering, alles keurig afgehandeld

Service
jw.hakkers (lemmer)
11/03/2015
9

Goede service .

Service
Anoniem
09/03/2015
9

Ik word correct en vriendelijk behandeld en afspraken worden nagekomen.
De auto is - periodiek - in goede handen.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Snel geholpen. Probleem in 1 keer verholpen

Verkoop
Roelof Meester (Swifterbant)
23/02/2015
9

Goed bedrijf, kundige mensen en alles was super geregeld.

Service
B. Vinke (Emmeloord)
18/02/2015
10

Bij binnenkomst correct te woord gestaan; de onderhoudsbeurt werd direct begonnen; bij het maken van de afspraak was gevraagd of ik op de onderhoudsbeurt wilde wachten, thuis gebracht moest worden of een andere auto mee wilde. Ik had aangegeven te willen wachten. De "wachtruimte" werd mij aangewezen en ik werd direct van koffie voorzien. Later werd mij nog een keer koffie aangeboden. De uitleg na de beurt was helder, de factuur werd doorgenomen, kortom, alles was naar wens. En als er niets te wensen overblijft, is het cijfer een 10.

Service
Richard Oost (Urk)
18/02/2015
9

Goede service. Onze auto word volgens afspraak uit Urk meegenomen naar Emmeloord en op de afgesproken tijd weer thuis ('s avonds) afgeleverd. Ondertussen kreeg ik een gratis leenauto. Deze keer een mooie hybride Yaris. Over de uit te voeren werkzaamheden werd ik overdag even gebeld of ik daarmee akkoord ging. Deze keer ging het om een APK keuring en een wintercheck. Vorige week naar Oostenrijk geweest met onze Corolla Verso zonder enige problemen. Dik verdiende 9 dus voor deze dealer!

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Prima aflevering, Betrouwbaar en eerlijke voorlichting

Verkoop
Anoniem
07/01/2015
8

Verkoper was open en bediende zich, voorzover ik kan nagaan, niet van verkooptrucjes. Heeft zich ingespannen voor mij het meest gunstige model te vinden dat aan mijn wensen zou voldoen.

Service
Rook (Lemmer)
05/01/2015
9

Uitstekende garage met prima service en nakomen van afspraken. Onze LandCruiser is al tien jaar oud, en wordt voor vakanties zeer intensief gebruikt. Ondanks dat dit best kostbare autos zijn, spant de garage zich in om het onderhoud betaalbaar te houden. Uitstekend!. Ook de andere toyotas die wij hebben/hadden worden prima onderhouden. Netjes conform afspraak en prijsopgave.

Verkoop
C M J Lubbers (Ens)
30/12/2014
8

correcte behandeling

Service
A.B. van den Berg (Emmeloord)
02/12/2014
8

alles ruim voldoende tot 100% voldoende

Service
Karel van Bezooijen (Urk)
02/12/2014
10

Prima service en aandacht.
Zij zeggen wat ze doen en doen wat zij zeggen!

Service
A.Smit (Emmeloord)
28/10/2014
9

Komt afspraken na hoeft niet voor elk klein onderdeel of vloeistof te betalen, denken mee,vriendelijke mensen van receptie, verkoop tot aan monteurs.

Service
C.M.J. Lubbers (Ens)
23/10/2014
8

Prettige behandeling

Service
Anoniem
21/10/2014
10

technisch goed en aardige mensen.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

Perfecte klantbehandeling in het verleden en nu ook in het heden.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
7

Service

Service
Mw. Klok (Lelystad)
21/10/2014
9

Klantgericht, denkt mee om de kosten laag te houden.

Service
T Brouwer (Lemmer)
14/10/2014
9

van goede klant vriendelijkheid

Service
E. Obbema (Zwolle)
08/10/2014
8

Goede service en prettige communicatie

Service
ece steemers elenbaas (emmeloord)
08/10/2014
9

eerlijk

Service
Anoniem
23/09/2014
9

goede service en vriendelijke mensen.

Service
Familie van der Vijgh
23/09/2014
10

Omdat ik op alle onderdelen volledig tevreden ben.

Service
Hannah Koperberg (Ens)
23/09/2014
8

Vriendelijke mensen, goede service, doen ook dat beetje extra

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
10

Zeer prettig geholpen en zeer tevreden over de aankoop en hoe dat allemaal verlopen is! Het ophalen van de nieuwe auto was ook zeer speciaal. Omdat mijn man die dag 65 werd kregen we ook nog een taart en een persoonlijke kaart wat we zeer attent vonden!

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Al vele jaren goed en betrouwbaar.

Verkoop
Eise Timmerman (Marknesse)
19/09/2014
10

Vriendelijke persoonlijke benadering
Houd zich goed aan de afspraken
Flexibele houding naar de wensen van de klant
Dit is nu al mijn vierde Toyota op rij bij deze dealer en dat heeft niet alleen te maken met het merk, maar zeker ook met de mensen die daar achter staan bij deze garage; van directeur tot monteur!!!

Service
Anoniem
10/09/2014
9

Goede dealer.

Verkoop
Anoniem
04/09/2014
10

Prettige sfeer en duidelijke afspraken.

Service
Anoniem
28/08/2014
7

Vriendelijk

Verkoop
Anoniem
25/08/2014
8

Goede dealer

Verkoop
Dhr. P.R.benjamins (Emmeloord)
21/08/2014
8

Goed , nette en correcte zaak

Service
Anoniem
20/08/2014
8

Houden zich aan de gemaakte afspraken en zijn toegankelijk voor vragen en werk wordt naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
07/08/2014
9

Uitstekende service en professionele benadering. Goede afhandeling, je voelt je koning als klant.

Service
Anoniem
07/08/2014
9

Prima garage

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Heel tevreden!

Service
willem de boer (urk)
22/07/2014
10

omdat 1 van de monteurs per ongeluk tegen mijn auto zijn gereden ,en de schade volledig word vergoed.

Service
S. Vink (Emmeloord)
17/07/2014
8

Duidelijke afspraken,en uitleg, die ze ook nakomen.

Service
Anoniem
16/07/2014
9

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
marinus rijstenbil (emmeloord)
16/07/2014
8

Omdat het een goede dealer is

Service
Anoniem
10/07/2014
8

Gewoon goed

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Service en het oplossend handelen. Goede prijsafspraken en fijne monteurs in de werkplaats.

Service
Fam van der gaag (Kampen)
08/07/2014
8

Een bedrijf als deze is een voorbeeld voor andere dealers in de regio, zeker als het gaat over klantgerichtheid en vakkennis.

Service
Rene van den berg (Emmeloord)
08/07/2014
9

prima service goede mensen.

Service
Anoniem
07/07/2014
9

Goede service, vriendelijk en snel

Service
Anoniem
07/07/2014
8

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
30/06/2014
9

vriendelijke en kundig

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Altijd behulpzaam en je wordt er vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Goed bedrijf, doen wat ze horen te doen.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Goede en snelle service. Prettige en deskundige medewerkers.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

goed, betrouwbaar. Tevreden klant.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

gewwon goed en betrouwbaar

Service
Robert Hamming (Lelystad)
26/06/2014
8

Prettige informele sfeer, monteurs geven duidelijke uitleg, je mag meekijken met de werkzaamheden, vooraf afgesproken prijs, indien nodig vervangend vervoer.

Verkoop
Bert Hendriksen (Veenendaal)
12/06/2014
9

Vreindelijk, behulpzaam en goede inruilprijs

Service
R.R. Snabilié (Marknesse)
11/06/2014
10

Toyota Dealer van Dijk en Duursma te Emmeloord behabdelen hun klant als KLANT.
Hun werkzaamheden worden goed en volledig door hun vriendelijke en bekwame monteurs uitgevoerd.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.